Ανακάλυψε τη Phytomer

Phytomer

Η ιστορία της Phytomer ξεκινά το 1972 στο Σαιν-Μαλό της Γαλλίας, όπου ο Jean Gédouin ιδρύει την εταιρία με το όραμα να κάνει προσβάσιμα σε κάθε άνθρωπο τα εξαιρετικά οφέλη της θάλασσας. Για 50 χρόνια και 3 ολόκληρες γενιές, η Phytomer συνεχίζει ακάθεκτα τον αγώνα της, παραμένοντας μια οικογενειακή επιχείρηση, πιστή στις αξίες και τους στόχους της. Στο μεταξύ, χάρη στην ανάπτυξη εξαιρετικών δερμοκαλλυντικών και την ασύγκριτη ποιότητα υπηρεσιών, έχει κερδίσει επάξια μια θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες δερματικής υγείας και ευεξίας. Στο Σαιν-Μαλό και το Παρίσι, μπορεί κάποιος να επισκευτεί ένα από τα 3 πολυτελή σπα της εταιρίας. Ταυτόχρονα, η Phytomer συνεργάζεται με πάνω από 10.000 σπα και κέντρα αισθητικής σε πάνω από 80 χώρες, καθώς και με κορυφαία resorts σε Ασία, Αφρική, Ευρώπη και Αμερική.

Κεντρικός στόχος της Phytomer είναι η ανάπτυξη και τελειοποίηση επαγγελματικών προϊόντων δερματικής υγείας που βασίζονται στις ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας και του θαλασσινού νερού. Από την ίδρυσή της το 1972, οι κεντρικές εγκαταστάσεις της Phytomer στεγάζονται στη Βρετάνη, στη δυτική ακτή της Γαλλίας. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται στα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια της Phytomer, στον κόλπο Mont Saint Michel. Όπως είναι προφανές, το θαλασσινό νερό κυλάει στις φλέβες της Phytomer, από τη γέννησή της. Οι ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας στο ανθρώπινο δέρμα (και όχι μόνο) είναι ευρέως γνωστές και επιστημονικά αποδεδειγμένες. Εκεί στηρίζει η Phytomer τη Φιλοσοφία της, στην εναρμόνηση του ανθρώπου με τη φύση, δημιουργώντας κορυφαίες, φυσικές φόρμουλες, φιλικές προς το δέρμα αλλά και το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα; Δερμοκαλλυντικά κορυφαίας ποιότητας, που προάγουν ένα πιο υγιές και νεανικό δέρμα, χάρη στις αναζωογοννητικές ικανότητες της φύσης, με την οποία καλούμαστε να συνυπάρξουμε αρμονικά.

Όλα τα δερμοκαλλυντικά Phytomer παρασκευάζονται στον πανέμορφο κόλπο Mont Saint Michel της Γαλλίας. Τα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια της εταιρίας απαρτίζονται από μια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων που εξειδικεύονται στη δερματική υγεία και ευεξία. Οι ερευνητές τις Phytomer είναι πρώτοι παγκοσμίως στη δημιουργία, ανάπτυξη και βελτιστοποίηση δερμοκαλλυντικών που αξιοποιούν τις ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού για να προάγουν τη φυσική, αυθεντική ομορφιά του κάθε ανθρώπου. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από τη μητέρα φύση, και με την κατάλληλη επεξεργασία μετατρέπονται σε αποτελεσματικές φόρμουλες, ικανές να καλύψουν κάθε δερματική ανάγκη. Η Phytomer, ως πρωτοπόρος στην υπεύθυνη καλλιέργεια φυκιών και παραθαλάσσιων φυτών, έλαβε το 2021 την Πιστοποίηση RSE Ecovadis Gold, που πιστοποιεί την αριστεία των περιβαλλοντικών πρακτικών της.

Οι φόρμουλες Phytomer αξιοποιούν στο έπακρο την κλασσική γκάμα ενεργών συστατικών όπως τα απολεπιστικά AHAs/BHAs, οι Βιταμίνες A, B, C και E και τα αντιοξειδωτικά. Αυτό που ξεχωρίζει όμως τα προϊόντα Phytomer, είναι ότι όλα τα παραπάνω συνδιάζονται με τα πιο ευεργετικά θαλάσσια συστατικά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, οι ειδικά επεξεργασμένες φόρμουλες θαλασσινού νερού, διάφοροι μικροοργανισμοί με ευεργετικές δυνατότητες και δεκάδες ποικιλίες φυκιών που καλλιεργούνται με τις υψηλότερες προδιαγραφές, από την ίδια τη Phytomer. Όλα τα συστατικά που επιλέγονται έχουν στόχο να προωθήσουν το νεανικό, φρέσκο, υγιές δέρμα. Ενθαρρύνουν την κυτταρική αναδόμηση και την παραγωγή κολλαγόνου, προστατεύουν από περιβαλλοντικές φθορές και μειώνουν τη συσσώρευση νεκρών κυττάρων, αφήνοντας τους πόρους να αναπνεύσουν. Με λίγα λόγια, τα δερμοκαλλυντικά Phytomer συνδιάζουν την πρόοδο της έρευνας και της επιστήμης, μαζί με τη μαγεία της φύσης και όσων μας προσφέρει απλόχερα.

Όλα τα δερμοκαλλυντικά Phytomer χρησιμοποιούν φιλικά προς το περιβάλλον συστατικά, με πολλαπλές πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς. Καμία φόρμουλα Phytomer δεν περιέχει παραβένες, ορυκτά έλαια, SLS/SLES, πλαστικά μικροσφαιρίδια, τεχνητά χρώματα ή αρώματα. Επίσης, δε χρησιμοποιείται κανένα ζωικό παράγωγο και είναι αυτονόητο ότι κανένα προϊόν δε δοκιμάζεται σε ζώα.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€. Έκπτωση 10% με την εγγραφή σας στο Newsletter μας. Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή ραντεβού, καλέστε μας στο 2310868484.
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€. Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή οποιαδήποτε απορία, καλέστε μας στο 2310868484.